Oekraïense School in Amsterdam

De Oekraïense School “Dzherelo” (Bron) is in 2014 opgericht door de Stichting Oekraïners in Nederland. In de kern heeft de school een sterke vrijwilligerscultuur en teamwerk tussen leerlingen, leerkrachten en ouders. Continue feedback helpt ons onze schoolstructuur en ons leerproces systematisch te verbeteren.

Het belangrijkste is dat “Dzherelo” een platform is voor communicatie en een gezellige ontmoetingsplaats voor Oekraïens-sprekende gezinnen in Amsterdam en omgeving.

Doe mee! Laten we samen het centrum van de Oekraïense taal en cultuur buiten de grenzen van Oekraïne creëren!

Onze waarden

De primaire missie van de school is om kinderen naar het Oekraïens te trekken, en we doen dit elke zondag in verschillende traditionele en hedendaagse contexten. Wij geloven dat het leren van een taal leuk moet en kan zijn.

Oekraïense School in Amsterdam